• În urma primelor verificări, efectuate la fața locului de către polițiștii Serviciului Rutier a rezultat faptul că în această seară, pe drumul național 17, în localitatea Tiha Bârgaului, un bărbat de 29 de ani, din Tureac, care conducea un autoturism pe direcția Bistrița-Vatra Dornei, a surprins și accidentat o femeie în vârstă de 50 de ani, din localitate, care s-ar fi angajat în traversare neregulamentară a străzii, prin loc nepermis și fără să se asigure.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Femeia nu a putut fi testată, fiind transportată la spital. Conform ISU Bistrița, pietonul prezintă otoragie (hemoragie auriculată), fiind inconștient.

La fața locului au intervenit un echipaj de prim-ajutor de la Garda de Intervenție Prundu Bârgăului și un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD.

Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările, urmând a fi stabilite toate împrejurările în care a avut loc accidentul.

UPDATE: Starea pacientei de 50 de ani, care a fost adusă la Unitatea de Primiri urgențe a spitalului județean de Urgență Bistrița este în continuare gravă. Femeie este internată la secția Anestezie-Terapie-Intensivă, în comă, cu multiple traumatisme și fracturi la nivelul capului, coloanei vertebrale și a coastelor.

SPUNE-TI PAREREA