Eugen Curteanu (PNL), un membru din vechiul PDL, a fost învestit astăzi în funcția de subprefect. Eugen Curteanu fost secretar de stat la ministerul Dezvoltării, în subordinea Elenei Udrea, pe timpul guvernării PDL.

Pentru a deveni subprefect, Eugen Curteanu a fost angajat, timp de câteva zile, la Primăria Sângeorz-Băi, unde a susținut concurs în luna decembrie.

La evenimentul oficial de depunere a jurământului și-a făcut apariția și fostul lider al PDL, Ioan Oltean.

„Și eu și domnul prefect avem aceleași gânduri: de a păstra și de a îmbunătăți deschiderea Instituției Prefectului către oameni, către cetățeni. Pentru că Instituția Prefectului este o interfață între Guvern și cetățean.Îmi doresc să fie nu doar o instituție deschisă, ci și o instituție care să rezolve, în limitele competențelor legale, problemele oamenilor și problemele instituțiilor deconcentrate. De asemene,a cred că putem construi, toți cei aflați în această încăpere, un viitor mai bun pentru Bistrița-Năsăud“, a declarat Eugen Curteanu în prima sa zi ca subprefect.

1 COMENTARIU

  1. chiar nu s-a gasit alt personaj???depindem inca de mafia pdl?am uitat oare miliardele disparute din visteria tarii? sper ca bistritenii sa se trezeasca la realitate…!!!

SPUNE-TI PAREREA