Sunteți invitați, împreună cu toată familia, la distractie! Artişti profesionişti, cu o experienţă de peste 15 ani în mii de spectacole susţinute în faţa a sute de mii de spectatori din România, Europa şi nu numai, Corina şi Grigo Grigorescu promit un spectacol magic.

De la cei mai mici pitici pana la cei mai cool bunici sunt invitati sa vada un spectacol original, interactiv si foarte distractiv. Timp de o oră de spectacol, folosind o soluție specială, punând în joc imaginație și îndemânare, Corina creează sub ochii spectatorilor carusele sau vulcani, îi încântă cu spectaculoasele baloane de săpun, umplute cu fum ce i-au diferite forme pe masa magică cu led-uri, surprinde cu mega-baloane uriașe sau ne acoperă cu o ploaie veselă din baloane de săpun.

Grigo Grigorescu, amuzant şi talentat, a preluat de la părinţii săi faimoasa comedie muzicală „Omul Orchestră”. Folosindu-şi talentul, îndemânarea şi umorul, Grigo cânta la multe instrumente, jonglează, stă în balans pe role şi este protagonistul momentelor interactiv-distractive. Și-a început studiile muzicale la vârsta de 6 ani şi este absolvent al Conservatorului de Muzică din Bucureşti. În paralel cu activitatea pe care o desfăşoară în spectacole, a colaborat, ca instrumentist, cu numeroase orchestre printre care şi Big Band-ul Naţional Radio, cântând alături de interpreţi de renume din România şi din alte ţări.

Spectacolul va avea loc la Centrul Cultural Dacia din Bistrița, sâmbătă, 1 februarie, orele 14.00 și 16.30. Pretul biletului este de 20 lei/persoană.

Biletele se pun în vânzare în ziua spectacolului, începând cu ora 11.00. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul www.ladybubbles.ro.

SPUNE-TI PAREREA