“Am decis să propun Consiliului Local Bistrița ca toți elevii din orașul nostru, inclusiv localitățile componente, să beneficieze de abonament gratuit pentru călătoriile efectuate cu mijloacele de transport în comun!

De acum încolo, elevii bistrițeni vor beneficia de un abonament gratuit ce include 60 de călătorii/ lună.

Am convingerea că toți consilierii locali vor veni alături de mine și vor vota această propunere!

Prin această măsură sper să încurajez utilizarea mijloacelor de transport în comun de către generația tânără, cu efect în descongestionarea traficului auto în perioadele aglomerate ale zilei – dimineața și în jurul orei 14, precum și reducerea emisiilor de carbon, ceea ce ne va oferi un oraș mai puțin poluat”, a transmis viceprimarul Bistriței, Cristian Niculae.

“Un alt obiectiv pe care doresc să-l ating cu această măsură este reducerea abandonului școlar, în special în localitățile componente. Copiii noștri merită să le asigurăm cele mai bune condiții de studiu!”, a transmis Cristian Niculae.

1 COMENTARIU

  1. Ce VIS … frumos ar fi pentru noi, daca si in Romania, s-ar infiintza o societate de transport, care sa deserveasca toate unitatile scolare , zilnic sa duca si sa aduca copiii scolari la si de la scoala, CA IN MERICA ( SI PROBABIL NU NUMAI ACOLO… ) macar al copiilor din clasele primare ! Dar… CRED CA AM VISAT IO FRUMOS ASTA NOAPTE DOAR … !

SPUNE-TI PAREREA