Claudia Rostaş, în vârstă de 28 de ani, este una dintre concurentele din echipa Războinicilor de la „Survivor România“. Tânăra a fost crescută la un centru de plasament din Beclean și a povestit că, de-a lungul timpului, a fost supusă unor experiențe traumatizante, atât în casa părinților, cât și la orfelinat.

Înainte de a pleca în Republica Dominicană, pentru a-şi testa limitele în competiţia de la Kanal D, Claudia Rostaş a oferit un interviu în care a povestit cele mai grele încercări ale vieţii. Abandonată la naştere de părinţi, ea a ajuns în grija Statului, în centrul de plasament de la Beclean.

Conform adevărul.ro, tânăra a povestit despre experienţa dramatică trăită în orfelinat, amintindu-şi despre acea perioadă ca o viaţă trăită în „junglă“, cu lipsuri şi bătăi.
„Viaţa mea a fost şi bună, şi rea. În clasa întâi m-au mutat dintr-un centru mai mic la Beclean, unde eram 500 de copii. Atunci am ajuns în junglă, acolo s-a rupt firul. Cei mari îi băteau pe cei mici, indiferent dacă făceam sau nu ceva. De multe ori am răbdat de foame pentru că rămâneam fără mâncare. Am luat multă bătaie când eram mică“, a povestit Claudia Rostaş.
Cea mai mare teamă a Claudiei nu era, însă, traiul în orfelinat, ci momentele când trebuia să meargă acasă, la cei care i-au dat viaţă. Îşi cunoaşte părinţii şi pe cele două surori mai mici, dar a rupt orice legătură cu ei. Concurenta mărturiseşte că i-a iertat, însă nu poate uita momentele, puţine, petrecute în casa lor. „Părinţii mei m-au chinuit. Îmi amintesc că aveam 10 ani, m-au luat acasă de sărbători, deşi nu-mi doream. M-au bătut până am rămas fără suflare, pentru că nu înţelegeau de ce iubesc orfelinatul şi nu pe ei. M-au dus înapoi şi am spus tuturor că am căzut şi aşa am căpătat semnele“, a spus Claudia.
Viaţa Claudiei Rostaş s-a schimbat radical în momentul în care a întâlnit-o pe cea pe care o descrie ca fiind sora ei mai mare, persoana care i-a întins o mână de ajutor la nevoie şi a învăţat-o ce înseamnă familia. „Viaţa mea s-a schimbat în clasa a cincea, când am cunoscut-o pe Dina (n.r. – Nechita). Mă lua la ea acasă în fiecare weekend. M-au primit cu braţele deschise şi părinţii, şi fraţii, şi surorile ei. Acolo am cunoscut bunătatea oamenilor. Este sora mea mai mare. Fac parte din familia ei“, a subliniat Claudia Rostaş.

SPUNE-TI PAREREA