La data de 25 ianuarie a.c., polițiștii de combatere a criminalității organizate din Bistrița-Năsăud, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T.- B.T. Bistrița-Năsăud, au organizat o acțiune de prindere în flagrant, a unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

Astfel, polițiștii au depistat în trafic un autoturism în care se aflau o femeie, de 35 de ani și un bărbat, de 37 de ani, ambii din Șieu Măgheruș.

În urma controlului efectuat, pe bancheta din spate, polițiștii au descoperit un bagaj în care se aflau 12 pachete vidate ce conțineau o substanța vegetală de culoare verde.

În urma analizelor de laborator, a rezultat faptul că este vorba de 6 kg. de canabis.

Cele două persoane au fost conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud, pentru audieri.

Procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T.- B.T. Bistrița-Năsăud a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbat, care este cercetat pentru trafic de droguri de risc și complicitate la introducerea în țară de droguri de risc.

Ulterior, la data de 26 ianuarie a.c., Tribunalul Bistrița-Năsăud a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Poliţiei Municipiului Bistriţa.

1 COMENTARIU

  1. No, io pe astia i-as fi si impuscat pe loc ! Numai asa se poate baga spaima-n nemernicii astia care ne omoara copiii in acest fel … ! Prea mult ” umanism ” manifestam noi fata de toti nemernicii din tzara asta ! UN STALIN … un ERDOGAN … un PUTIN poate … ca ar face ordine aici in acest popor anarhic, violent , cu apucaturi de hoti, talhari , criminali si mafioti de toate felurile … , care ne-au furat si vandut tzara la straini !
    Nu sunt nostalgic dupa fostii comunisti, dar daca s-ar trezi Ceausescu si Vadim Tudor…, ar muri inapoi de necaz ! De ce nu se intampla asa ceva la arabi… sau la musulmani ?
    Noi am cheltuit bani si am facut eforturi enorme pe cale diplomatica, sa scoatem un mafiot roman dintr-o puscarie din Filipine, Madagascar… sau de unde dr.acu … sa nu-l impuste aia … si ma intreb daca suntem noi normali la cap sau ba , in timp ce copii saracilor mor de foame prin tot felul de ghetouri … !

SPUNE-TI PAREREA