”Sunt mai bine de doi ani de când, la anumite intervale de timp, a trebuit să mă internez în spitalele din București. Am fost ajutată de medici specialiști de înaltă clasă cărora le mulțumesc cu recunoștință.

Știam că Spitalul Județean din Bistrița, prin grija Consiliului Județean și cu sprijinul Guvernului (pentru acuratețea informației, ambele PSD), beneficiază de cea mai performantă dotare din țară. Aveam rețineri doar pentru că existau multe voci în spațiul public local care minimalizau această reușită pe motiv că: „ce folos? Medicii nu sunt la nivelul dotării”.

Astăzi pot să afirm, prin propria experiență, că sunt voci defăimătoare care nu fac decât să nege și să murdărească orice realizare dacă nu le aparține!”, scris deputatul PSD, Doina Pană, într-o postare pe Facebook.

„Mulțumesc întregului personal medical pentru profesionalismul pe care l-au demonstrat și, în mod special, familiei de medici Anca și Sever Moldovan – anestezist, respectiv chirurg! După 10 ani de muncă în spitale din Franța și Pakistan, s-au întors acasă să își ofere expertiza lor românilor!

Și asta tot datorită măsurii luate de guvernarea PSD privind salarizarea personalului medical la nivelul importanței muncii pe care o fac!

Îi invit pe bistrițenii mei să renunțe la drumurile de Cluj și Târgu Mureș și să apeleze cu mare încredere la specialiștii din Bistrița.

Exemplul pe care l-am dat nu este singular. Dotarea spitalului i-a făcut să aleagă Bistrița, în detrimentul marilor clinici, pe foarte mulți medici specialiști de marcă”, a scris deputatul PSD Doina Pană.

SPUNE-TI PAREREA