Anul a început cu multe planuri și dorințe! Sigur ai pregătit o listă de obiective pe care deja ai început să le bifezi!

 

Casa EMA îți vine în ajutor cu oferta Happy Day: Joi, 23 ianuarie ai prețuri promoționale la sport și relaxare, ca să devi mai activ, mai relaxat și mai sănătos!

  • Abonamentul Piscină Happy este 199 lei și include 10 ședinte la piscină, jacuzzi și saună, astfel te poți relaxa așa cum îți dorești!
  • Abonamentul de fitness este redus de la 129 lei la doar 109 lei, și te antrenezi 30 de zile nelimitat! Dacă dorești și instructor, poți opta pentru Abonamentul Fitness cu antrenor personal, pe care îl găsești la preț redus: 239 lei de la 259 lei, iar Mihai și Mirela îți vin în ajutor cu antrenamente personalizate, special pentru tine!
  • În plus, toată ziua de joi intrarea la piscină este doar 20 lei și Limonada senzație o găsești la 7 lei, să te poți relaxa alături de cei dragi!

Dacă nu ajungi la recepție să iei abonamentele până deseară, poți să achiziționezi direct de pe site abonamentul Piscină Happy, cu plata cu cardul. Intră pe site AICI (https://shop.casaema.ro/) și urmează pașii pentru a ajunge la relaxarea mult dorită.

Anul acesta ești mai activ, mai sănătos și mai relaxat, la Casa EMA!

SPUNE-TI PAREREA