Pârtia mare de schi din Bistrița a fost deschisă astăzi, la ora 12.30. Primarul Ovidiu Crețu a fost prezent la deschiderea pârtiei, a venit cu schiurile de acasă și a testat-o.

După prima coborâre, Ovidiu Crețu a declarat că zăpada e puțin tare, dar că, dacă nu plouă, se va putea schia în următoarea perioadă. Vezi mai jos declarația:

2 COMENTARII

  1. Un vechi proverb spune ca “inteleptul invata din greselile altora, desteptul invata din greselile proprii, iar prostul nu invata niciodata.”
    Nici după 3 mandate de primar, Cretu nu a inteles care este obligatia administratiei locale intr-un oras. Asa se explică faptul că si in bugetul pe 2020 cele mai mari sume prevăzute a fi alocate strict din bugetul local unor investiții vizează amenajarea unui complex sportiv acvatic în Complexul Wonderland – 3 milioane de lei, dar și dotarea cu noi echipamente a Pârtiei de Schi Cocoș – peste 1,2 milioane lei. Ba mai mult si la secțiunea „Cultură, recreere și religie” se propune alocarea sumei de 1.228.000 de lei din bugetul local aici fiind prevăzuți cei mai multi bani tot pentru o serie de investiții la Pârtia de schi Cocoș.
    In urmă cu câteva zile, primarul Crețu spune că împrumutul pentru pârtia de schi a fost mai avantajos decât creditul luat de fostul primar Vasile Moldovan cu care a reabilitat 32 de străzi. Cu mentiunea că intretinerea străzilor este obligatia administratiei publice locale, si NU amenajarea pe bani publici a unei pârtii de schi la cea mai joasă altitudine din tară.

SPUNE-TI PAREREA