Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că a făcut un sondaj de opinie pentru Primăria Bistrița, în care a fost inclus, alături de mai mulți candidați.

“Se face un sondaj de opinie pentru desemnarea candidatului liberal. Eu mi-am făcut un sondaj de opinie, rezultatele mă încurajează. L-am sondat pe Cristian Niculae, l-am sondat pe Ionuț Simionca, am sondat ceea ce știu eu că are relevanță. În acest sondaj ocup primul loc”, a declarat Ioan Turc, în cadrul unei conferințe de presă.

De asemenea, Ioan Turc a confirmat că a avut discuții cu Ionuț Simionca, pentru realizarea unui sondaj comun pentru desemnarea unui singur candidat al partidelor PNL, USR și PMP.

Nota redacției: Declarațiile lui Ioan Turc ne aduc aminte de un alt personaj politic local, fost candidat la Primăria Bistrița, care își comanda sondaje de opinie favorabile. Totuși, Lucian Adrian Ungur avea decența să prezinte sondaje care-l situau pe locul doi, la procente mici față de primar.

 

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA