Ruptura dintre primarul orașului Sângeorz-Băi și viceprimarul Virgil Dumitra e ireversibilă. Un nou episod al scandalului dintre cei doi a avut loc astăzi, la Primărie și s-a finalizat cu două plângeri la Poliție.

Astăzi, în jurul orei 12.00, primarul a făcut o ședință cu angajații de la salubrizare, la care a luat parte, inițial și viceprimarul Virgil Dumitru. Ogâgău le-ar fi transmis celor prezenți să nu mai asculte directivele viceprimarului, pe care vrea să îl scoată definitiv din deciziile de conducere.

Conform viceprimarului, edilul șef le-ar fi cerut angajaților de la salubrizare să îl evacueze din sală iar conflictul dintre Virgil Dumitru și respectivul angajat s-ar fi soldat cu violență. Viceprimarul spune că angajatul a sărit să îl bată. Virgil Dumitru a sunat la 112 și le-a făcut plângere la Poliție, atât angajatului, pentru violență, cât și primarului Traian Ogâgău, pentru instigare la violență.

Războiul dintre viceprimar și primar a început anul trecut, Traian Ogâgău fiind decis să-l destituie pe acesta din funcție. De-a lungul timpului au existat mai multe conflicte între cei doi, Ogâgău fiind acuzat de abuz în serviciu de către viceprimar. În iulie 2019, Ogâgău a fost filmat de Virgil Dumitru, în timp ce îl înjura pe acesta ca la ușa cortului.

foto: arhiva

SPUNE-TI PAREREA