Deputatul PSD, Daniel Suciu, a făcut o serie de declarații la adresa liberalilor bistrițeni, referindu-se la investițiile pentru județul Bistrița-Năsăud. Daniel Suciu spune că în bugetul pe acest an nu există finanțare pentru două drumuri importante din județ, DN 17C și DN 17D.

”Din păcate pentru domnia sa (n. r. – Ioan Turc), nu el conduce PNL în județ și știți foarte bine cine conduce. Știu că nu-i convine domnului Turc, dar șeful este Robert Sighiartău. Îl anunț pe domnul Nelu Turc că, dacă aceasta este performanța sa, nici nu mai are sens să facem apeluri către domnia sa, personal o să mă îndrept cu rugăminți pentru județ către adevăratul șef, domnul Robert Sighiartău. Și o să-l rog pe domnul Robert Sighiartău, secretarul general al PNL, să ne explice de ce în bugetul pe anul acesta nu există de exemplu DN 17 C și D. Anul trecut, toată ziua, de dimineața până seara s-au trezit cu PSD, ne-au pomenit, ne-au înjurat, ne-au spus cât suntem de slabi. Ca să dovedească faptul că sunt mai buni, ar fi trebuit ca anul acesta să facă cel puțin cât am făcut noi. Anul trecut și acum doi ani DN 17 C și D au primit finanțare, au fost reabilitate. Îi întreb pe ai noștri PNL-iști: Cum, Doamne, nu sunteți în stare măcar să continuați niște capete? DN 17 C și D nu există în viziunea guvernării liberale. De asemenea, nu există nicio veste despre centura municipiului Bistrița ”, a declarat Daniel Suciu.

”Ce avem cu certitudine este un minus de 32 milioane lei la bugetul Consiliului Județean. Asta este performanța subalternului administrativ Ioan Turc față de Stelian Dolha, dar în același timp șeful politic al lui Stelian Dolha. Atâta puteți să faceți pentru Bistrița-Năsăud? Este dezamăgitor și, în aceste condiții, să nu mai îndrăznească vreodată să spună că sunt mai buni. Nu, nu sunt mai buni, nu-i bagă nimeni în seamă, cel puțin pe domnul Ioan Turc nu-l bagă nimeni în seamă la București. Dacă s-ar fi întâmplat acest lucru domnul Turc ar fi reușit să-și impună prefectul și, mai dureros, o persoană care se află în opoziție internă față de domnia sa, și anume Diana Morar, a ajuns pe o funcție de secretar de stat. Acestea sunt realitățile din PNL pe care le știe toată lumea, doar nu le spune”, a mai declarat Daniel Suciu.

SPUNE-TI PAREREA