“PNL pune în spatele românilor datorii uriașe, fără precedent! Apoi, spun că tot nu au bani pentru copii, însă împrumută într-o singură lună mai mult decât este impactul pe tot anul pentru dublarea alocațiilor.

Dramatic este că aceste împrumuturi masive nu se regăsesc nici în investiții, nici în îmbunătățirea condițiilor de piață, în creșterea puterii de cumpărare a oamenilor sau în sprijinul antreprenorilor români”, spune președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

“- Au scăzut finanțările pentru cele mai mari proiecte de infrastructură începute de PSD.
– Au tăiat 30 de miliarde de la dezvoltarea locală (au redus PNDL și PNDR,au anulat FDI, au tăiat bugetele comunităților rurale).
– Programul ”O familie o casă” a fost ANULAT.
– Programul ” Start-up Nation” a fost ANULAT.
– Programul ”Grădinițe sportive” a fost ANULAT.
– Programul ”Casa de Comerț Unirea”- rețeau unde fermierii își puteau vinde produsele- ANULAT.
– Programul ” Tomate” a fost ANULAT.

🚨Vindeți țara, în ritmul acesta!
Ajungem datori-vânduți!”, a transmis Radu Moldovan.

1 COMENTARIU

  1. Minciuna are picioare scurte! Răducu se lamentează degeaba când spune că actualul guvern nu doreste dublarea alocațiilor pentru copii, având in vedere că legea cu pricina tocmai a fost promulgată de presedintele Iohannis. Apoi a fost redus PNDL și PNDR, renuntându-se doar la investitiile inutile, care nu reprezintă priorităti pentru comunitătile locale . Dar cea mai mare minciuna este legata de anularea unor programe din cele enumerate de Răducu. De exemplu, Programul ” Tomate” NU a fost ANULAT. Cu minciuna nu ajungi departe.
    Vezi: https://agrointel.ro/128877/programul-tomata-2020-termene-cerere-acte-necesare-conditii-plati/

SPUNE-TI PAREREA