În urmă cu puțin timp, în localitatea Podirei, un autoturism a derapat și a ieșit de pe partea carosabilă. Conform primelor informații transmise de ISU Bistrița Năsăud, a fost nevoie de intervenția, la fața locului, a gardei de Intervenție Beclean cu modulul SMURD si un echipaj de descarcerare de la Detașamentul de Pompieri Bistrița.

UPDATE:

În urma primelor verificări, efectuate la fața locului de către polițiștii din Beclean a rezultat faptul că, pe drumul național 17, în jurul orei 13.20, un bărbat de 34 de ani, din Beclean , în timp ce conducea un autoturism pe direcția Bistrița-Dej, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul și a ajuns în șanțul din stânga direcției sale de mers.

În urma accidentului, o pasageră a fost rănită. Timp de aproximativ 20 de minute, polițiștii au dirijat traficul, în zonă circulându-se alternativ, pe un sens.

Din primele informații, o persoană a rămas blocată în autoturism. Echipajele de descarcerare au scos în siguranță victima blocata, o femeie în vârstă de 34 de ani, care era pasager în partea dreaptă, fiind preluată de echipajului de prim ajutor SMURD.

Prezenta un traumatism cranio-cerebral, însă a fost stabilizată și transportată la UPU SMURD Bistrița, însă este conștientă și cooperantă. Șoferul a refuzat să fie transportat la spital. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Se continuă cercetările asupra acestui caz.

SPUNE-TI PAREREA