Un incendiu la un apartament din Bistrița, str. Alexandru Odobescu, a creat haos și panică în zonă. Apelul la 112 anunța că o persoană a rămas în apartament, surprinsă de incendiu. 

Incendiul a fost lichidat rapid, iar concomitent cu acțiunile de localizare și lichidare a focarelor, toate persoanele au fost evacuate din bloc. Aproximativ 20 de persoane au fost evacuate de către pompierii militari, restul au ieșit singure din locuințe. 

În momentul în care pompierii au putut intra in apartamentul de la care a izbucnit incendiul, aceștia au găsit un bărbat în stop cardio respirator. I se aplica protocolul de resuscitare. Mai multe persoane primesc îngrijiri la locul intervenției ( intoxicații Cu fum). Până acum, un copil de 1 an si 8 luni si mama acestuia au fost transportați la spital. Intervenția este în dinamica.

Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor aplicate, fiindu declarat decesul la locul evenimentului. Alte 5 persoane primesc îngrijiri medicale la locul evenimentului, sunt în ambulanțe SMURD și SAJ BN.

UPDATE: La spital au ajuns, în total, cinci persoane: mama cu copilul, cu o ușoară intoxicație cu fum, dar și trei persoane în vârstă, cu atacuri de panică. Incendiu a fost provocat, cel mai probabil, de o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată.

 

SPUNE-TI PAREREA