Pavel Plăian, directorul ADI Deșeuri, instituția care gestionează deșeurile din județul Bistrița-Năsăud, a susținut astăzi o conferință de presă la Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, în cadrul căreia a oferit mai multe explicații referitoare la noile relglementări privind colectarea deșeurilor.

Șeful ADI Deșeuri, Pavel Plăian, explicații în scandalul gunoaielor din Bistrița-Năsăud. Când se va face colectarea selectivă (VIDEO)

Șeful ADI a explicat că, în ultimul an, instituția pe care o conduce a lucrat pentru a implementa un sistem de colectare selectivă la deșeurilor care, în viitor, să fie eficient, să mărească gradul de reciclare și să scadă prețul pe care îl plătesc cetățenii.
Încasetările în care se vor depozita deșeurile menajere vor ajunge în curând la blocurile din Bistrița. Acestea vor fi închise iar accesul se va face doar cu cartelă.
Colectarea selectivă se va face în containerele semiîngropate deja existente. Întreaga operațiune va începe de la 1 martie. Se va face și o campanie de informare, după cum au anunțat reprezentanții ADI Deșeuri.

SPUNE-TI PAREREA