Un polițist local din Bistrița a fost filmat în data de 3 ianuarie 2020 în timp ce dormea în mașină, în zona centrală. Acesta riscă, acum, să își piardă postul, fiind cercetat disciplinar cu propunere de destituire din funcție.

„Am analizat acest incident și am decis sesizarea comisiei de disciplină din cadrul Poliției Locale, cu privire la aceste fapt, cu propunerea de destituire a polițistului local din funcția publică. Comisia se va întruni și va analiza acest incident și va acționa ca atare. Propunerea mea a fost să îl destituim din funcția publică. Greșelile trebuie sancționate, Poliția Lcoală este o intituție necesară și importantă pentru municipiul Bistrița, pentru noi, care trebuie să fie în slujba cetățeanului și trebuie să prindă încredere în rândul cetățenilor. Dacă un reprezentant al Poliței Locale își face treaba în mod defectuos acesta afectează grav imagine instituției publice și se impune luarea de măsuri ferme“, a declarat astăzi viceprimarul municipiului Bistrița, Cristian Niculae.

1 COMENTARIU

  1. De ce nu ne spuneti si cate ore de serviciu a facut acest politzist, ora la care statea in masina si a ” atzipit “… etc. ptr ca este de notorietate publica faptul ca efectivele de politie locala si nationala ori de jandarmi sunt hartuiti pana la epuizare, toata lumea crezand ca acestia doar ” dorm in masina ” si … nimic nu fac si toata lumea are impresia ca ” doar iau banii publici de pomana ” .
    Vedeti, nu strica si cate un Razboi sau un conflict militar, sa ne cada cate o ” bomba in cap ” ( ptiu fuschea pe limba … ) , cate o crima sau rapire de copii … etc. etc. etc. gen Caracal… ( DOAMNE FERESTE-NE ) ca sa-si dea seama ” po.pu.li.mea cu creier de curca ” , de faptul ca sunt totusi utilie aceste institutii ale statului si ca fara ele, ar fi ” JALE ” … si ” Vestul Salbatic American ” ar fi de ” copil mic ” ce s-ar intampla aici la noi .
    Teroristii, hotii, talharii, criminalii si ” smecherii sau baietii foarte destepti ” … oricum nu au nici o frica ei de aceste autoritati , dar macar li se mai ” zburleste parul pe sira spinarii ” cand vad aceste efective… chiar daca ” mai si atipesc ” obositi si epuizati prin masinile de serviciu …
    Uitati, eu EFECTIV NU CRED CA OMUL A DORMIT PUR SI SIMPLU IN MASINA DE SERVICIU IN VAZUL LUMII , desi este cu adevarat urat asa ceva si creaza mari deservicii institutiei ca atare !

SPUNE-TI PAREREA