“𝗜̂𝗻 𝗽𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮̆ 𝘀̦𝗶 𝗶̂𝗻 𝗮𝗱𝗺𝗶𝗻𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁̦𝗶𝗲, 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗳𝗼𝗮𝗿𝘁𝗲 𝗶𝗺𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝗻𝘁 𝘀𝗮̆ 𝗶̂𝘁̦𝗶 𝗮𝘀𝘂𝗺𝗶 𝗱𝗲𝗰𝗶𝘇𝗶𝗶𝗹𝗲 𝘀̦𝗶 𝘀𝗮̆ 𝗹𝗲 𝗰𝗼𝗿𝗲𝗰𝘁𝗲𝘇𝗶 𝗽𝗲 𝗰𝗲𝗹𝗲 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗽𝗼𝘁 𝗮𝗳𝗲𝗰𝘁𝗮 𝗰𝗲𝘁𝗮̆𝘁̦𝗲𝗻𝗶𝗶.

Subiectul taxei pentru colectarea gunoaielor din Bistrița a fost unul intens dezbătut în aceste zile, strecurându-se mai multe mesaje eronate, prin care s-a încercat culpabilizarea exclusivă a administrației PSD din municipiul Bistrița.

Problema colectării este mult mai complicată și prețul a fost decis de A.D.I Deșeuri, din care fac parte toate primăriile din județ și unde Primăria Bistrița a votat 𝐈̂𝐌𝐏𝐎𝐓𝐑𝐈𝐕𝐀 𝐌𝐀𝐉𝐎𝐑𝐀̆𝐑𝐈𝐈, dar a fost obligată să ia act de majorarea aprobată de A.D.I.
Decizia inițială de a renunța la subvenții s-a bazat pe faptul că suma de 3 milioane de lei din bugetul Primăriei ar fi fost folosită pentru proiecte de infrastructură”, a scris Adrian Solcan, într-o postare pe Facebook.

“Este un act de responsabilitate să asculți cetățenii, care au transmis cât se poate de ferm că renunțarea la plata subvenției i-ar împovăra în mod direct, motiv pentru care viceprimarul Cristian Niculae a luat decizia să se reintroducă subvenția acordată și anul trecut și astfel prețul să rămână neschimbat.

Totuși, remarc că, în lipsa unor proiecte sau planuri pentru cetățeni, liberalii exploatează in mod ipocrit o criză pornită pe vremea PDL (actual PNL), din cauza unui proiect defectuos realizat de fostul lor președinte al Consiliului Județean, Liviu Rusu.

Spre deosebire de PSD, care mereu a căutat soluții, și-a asumat decizii, nimeni de la PNL nu are bunul simț să își ceară scuze pentru că le-au băgat pe gât bistrițenilor un proiect prost de gestionare a deșeurilor din județ.

Multe s-au scris, multe s-au spus, dar n-am auzit de la consilierii municipali sau județeni ai PNL nicio soluție reală pentru rezolvarea problemelor de orice fel”, a scris Adrian Solcan.

1 COMENTARIU

  1. Tinere nici nu am citit decat titlul, care este adresat pensionarilor cu carte putina si asistatilor . Te rog asunde-te si nu ne transmite celor cu creier asemenea ineptii. Pacat de tineretele tale ca ti le consumi cu astfel de mistouri !

SPUNE-TI PAREREA