Echipajul de prim ajutor SMURD de la Detașamentul de Pompieri Bistrița a intervenit în această dimineață pe bulevardul Independenței din municipiu pentru acordarea primului ajutor unui pieton accidentat de un autoturism. 

Din primele informații, victima era  conștientă în momentul intervenției. Echipajul SMURD a preluat o femeie în vârstă de aproximativ 67 de ani care prezenta un traumatism de piramidă nazala și o plagă la nivelul unui genunchi. Femeia a fost transportată la UPU SMURD BISTRIȚA pentru îngrijiri medicale.

“Conform primelor date, în această dimineață, în jurul orei 07.40, șoferul unui autoturism care circula pe bulevardul Independenței din Bistrița, un bărbat de 65  de ani, din municipiu, a surprins și accidentat o femeie de 67 de ani care, în calitate de pieton s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a străzii, pe culoarea roșie a semaforului.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Continuă cercetările în acest caz polițiștii Biroului Rutier Bistrița”, a transmis IPJ BN. 

Foto: arhivă

SPUNE-TI PAREREA