Polițiștii au emis, zilele, acestea, mai multe ordine de protecție pentru violență în familie, la Bistrița, Salva și Telciu

La data de 5 ianuarie a.c., polițiștii din Bistrița au emis un ordin de protecție provizoriu ca urmare a celor constatate cu ocazia intervenției la un caz de violență în familie.

Astfel, în jurul orei 01.25, un bărbat de 41 ani, din Bistrița și-ar fi agresat soția, o femeie în vârstă de 39 de ani și pe fiica lor, o tânără de 18 ani. Totodată, bărbatul le-a amenințat cu moartea și ar fi distrus o ușă a locuinței.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, distrugere și amenințare.

***

La data de 4 ianuarie a.c., în jurul orei 19.20, o femeie de 51 ani, din Salva a sesizat faptul că a fost agresată de către soțul său, un bărbat de 50 ani, în timp ce se afla la domiciliul comun.

Ca urmare a celor constatate la fața locului, polițiștii au emis ordin de protecție și au
întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

***

La data de 5 ianuarie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie a fost agresată și amenințată de concubinul ei, în timp ce se afla la locuința ei, din localitatea Fiad, comuna Telciu.

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au emis un ordin de protecție provizoriu și continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

SPUNE-TI PAREREA