Cinci persoane dispărute, căutate la nivel național, au fost găsite de polițiștii Compartimentului urmăriri.

La data de 31 decembrie 2019, ca urmare a căutărilor desfășurate, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri i-au depistat pe raza municipiului, pe trei minori cu vârste cuprinse între 12-15 ani, față de care a fost dispusă măsura căutării la nivel național.

 

Cei trei minori au plecat voluntar din Centrul pentru Protecţia Copilului Beclean din data de 19.12.2019. Au fost încredințați reprezentanților centrului, iar măsura căutării lor la nivel național a fost revocată.

 

La aceeași dată, 31 decembrie, în jurul orei 12.00, a fost sesizată dispariția din Centrul pentru Protecţia Copilului Bistrița a unui tânăr de 18 ani. Trei ore mai târziu, acesta a fost găsit de polițiști, pe raza municipiului Bistrița și încredințat reprezentanților Centrului.

 

În dimineața de 1 ianuarie a.c., polițiștii au depistat o minoră de 13 ani, căutată la nivel național, fiind dispărută din data de 7.12.2019, din Centrul pentru Protecția Copilului Beclean. Minora a fost încredințată reprezentanților Centrului.

SPUNE-TI PAREREA