Bistrițenii au spus bun venit anului 2020 cu un concert în centrul Bistriței și cu un spectaculos foc de artificii care a decorat cerul din jurul turnului Bisericii Evanghelice, după numărătoarea inversă a primarului Ovidiu Teodor Crețu. Evenimentul a fost organizat de Primăria Bistrița și Consiliul Județean Bistrița-Năsăud.

O parte din focul de artificii s-a derulat pe coloana sonoră din celebrul serial „Urzeala Tronurilor“, un fond muzical sugestiv, pentru că în 2020 urmează luptele politice la nivel local și județean, pentru primării, consilii locale și Consiliul Județean Bistrița-Năsăud.

„Dragi prieteni,
Se-ncheie încă un an dedicat proiectelor transformate-n fapte!
Vă mulțumesc pentru încrederea, susținerea și tot ce am reușit să realizăm #împreună în 2019.

Viitorul este deja prezent, iar lecțiile trecutului ne dau încrederea că: împreună suntem mai puternici, sănătoși realizăm tot ce ne propunem, iar cu înțelepciune facem alegerile potrivite.

Să vă fie viața luminată de gândurile cele bune și de prietenia celor dragi.
Un An Nou fericit!
• La mulți ani!“, a transmis Emil Radu Moldovan, președintele CJ, cu ocazia Anului Nou.

3 COMENTARII

  1. Frumos ! Felicitari municipalitatii !
    LA UN PRET DESTUL DE PIPERAT… am fost la Revelion la GIULIA 2 … intr-o aglomeratie de nedescris , la un meniu si o muzica de tot c*catul ! Au avut un ” antreu ” asortat, un peste cu maioneza ambele INVECHITE … , o ” zama de burta ” care puteza numai a ceapa prajita … pe care nu le-au mancat nici 25% dintre clienti … , muzica data la maxim , a fost mai mult un fel de ” urlete tribale ” … de imediat dupa ” Miezul Noptii „… multi dintre noi, am plecat acasa efectiv … ALTA DATA MAI BINE MERG SI EU CU FAMILIA IN CENTRU … ca toata lumea … ” cuminte ” .

SPUNE-TI PAREREA