Organizația municipală PNL Bistrița a obținut, anul acesta, rezultate bune la alegerile europarlamentare și la alegerile prezidențiale. Dar adevărata miză va fi în 2020, când ei vor lupta pentru Primăria Bistrița și pentru majoritate în Consiliul Local. Convingerea organziației este că o administrație liberală va fi capabilă să schimbe orașul în bine, atât în ceea ce privește aspectul, cât și mentalitatea oamenilor.

„Anul 2019 a fost un an frumos, plin de provocări, cu realizări atât în plan politic, cât și personal.
La nivelul organizației municipale PNL am muncit foarte mult. Sigur, liderii de la nivel național au avut influența lor, dar și noi am muncit foarte mult și am scos scoruri foarte bune la alegeri.
A contribuit și munca noastră și activitatea câtorva dintre consilierii municipali și, una peste alta, am realizat un scor care nu a mai fost în istorial PNL-ului.
Obiectivul organizației în 2020 este câștigarea Primăriei Bistrița.
În pragul Anului Nou nu o să fiu cu echipa PNL pentru că am o problemă în familie, soția mea trebuie să stea la căpătâiul mamei sale și eu trebuie să fiu alături de ea, dar voi fi la muncă în echipa PNL cu forțe noi în anul care vine.
Bistrițenilor le doresc un An Nou cu sănătate, să aibă parte de satisfacții profesionale, liniște, tihnă sufetească. Pot să le promit că tot ceea ce depinde de mine voi face ca ei să fie tot timpul în centrul atenției și lucrurile pe care le așteaptă să se întâmple.

Sper ca în anul 2020 oameni să fie puțin mai în echilibru, pentri că prea repede sărim de la o extremă la alta. E nevoie de mai mult echilibru și mai mult respect. Nu prea există respect între diverse categorii sociale, nu numai între politicieni și cetățeni“, a spus Sorin Hangan.

SPUNE-TI PAREREA