Ioan Szabo, primar Șanț

Dragi Șănțeni,

Vreau sa va multumesc din suflet tuturor pentru toate mesajele de susținere primite pe toate căile posibile.
Vreau sa știți că am fost, sunt si voi fi mereu alaturi de dumneavoastră !
În timp celor aproape 8 ani de mandat,Vreau sa fiți siguri că am făcut tot ce mi-a stat în putință ca frumoasa noastră localitate să se dezvolte asa cum merită. În toată această perioadă nu am plecat niciodată în concediu, nu am fugit niciodată de muncă și de responsabilitățile care vin odată cu funcția de primar.
Am incercat sa multumesc pe absolut toată lumea însă mi-am dat seama foarte târziu ca niciodata nu poți să-i mulțumești pe toți oricât de mult te-ai strădui si de aceea vreau sa le cer scuze celor pe care nu am putut să-i mulțumesc din diferite motive însă pot să spun fără falsă modestie că m-am dedicat trup si suflet pentru funcția cu care m-ați responsabilizat.

După toți acești ani ce pot sa vă spun e că Șănțeni sunt oameni minunați, sunt oameni deosebit de harnici și responsabili care de fiecare dată se ajută și fac front comun pentru consătenii aflați în dificultate iar asta ne dovedește că Șănțeni încă se ghidează in viață după omenie si respect reciproc.

Într-adevăr, pădure fără uscături nu există însă prin puterea exemplului trebuie sa le dovedim tuturor că omenia si bunul simț trebuie să ne călăuzească în viața indiferent de poziția in care suntem la un moment dat.

Să știți dragii mei că nu renunț și că o să lupt in continuare cu toate armele juridice posibile pentru a birui neconcordanța unor legi date iresponsabil si poate cu anume interes.

Mă încred in ajutorul lui Dumnezeu si în dreptatea legi si voi ramanei in continuare la dispozitia dumneavoastră cu absolut tot ce îmi stă în putință si am incredere ca si anul viitor in iunie tot omenia si bunul simț vor triumfa.

Va multumesc tuturor din suflet pentru toată increderea acordată si va doresc un an mai bun, să vă dea Dumnezeu sănătate și tot ce e mai bun !
La mulți ani fericiți !

Cu stimă,
Primarul Comunei Șanț,
Ing. Ioan Szabo

SPUNE-TI PAREREA