Doar câțiva pași distanță ne despart de noul an, 2020! Fie că acceptăm sau nu, specialiștii în domeniu, ne demonstrează faptul că viața noastră este ghidată de aspectele bune și rele ale diferitelor planete. 2020 este, fără îndoială, cel mai important an al începutului de secol. Vor apărea acele schimbări majore, mult aşteptate din partea noii civilizaţii.

Întradevăr, horoscopul nu ne va schimba viitorul, însă ne poate pregăti pentru evenimente viitoare și să ne îndrume să luăm măsurile de precauție potrivite. Cu pașii potriviți plasați, ne putem creiona destinul!

Anul 2020 al Șobolanului Alb de Metal, promite schimbări majore pentru fiecare semn zodiacal. Reprezintă, inainte de toate, un simbol al perseverentei și hărniciei, de aceea acest semn va favoriza în special persoanele cu o viață activă, care nu se tem să acționeze cu rapiditate și încredere.

Odată cu numărătoarea inversă pentru noul an, începe să apară și noile speranțe și planuri. Presiunile pentru finalizarea sarcinilor persistă, eforturile pentru atingerea obiectivelor anuale, se vor intensifica. În comparație cu anii precedenți, frământați de conflicte, tensiuni și răsturnări de situație dintre cele mai dureroase, anul 2020 promite perioade mai îndelungate de armonie, de reechilibrare, de regăsire, de revenire pe făgașul obiectivelor personale și sociale. Acum avem posibilitatea sa ne adaptăm la schimbările care au avut loc – cu sau fără voia noastră – în plan personal, profesional, social etc.

Pe lângă entuziasmul sosirii noului an, vor zăbovii și curiozitățile legate de planurile de viitor, succes, relațiile, sănătatea și cariera. Gândurile la acele lucru care au rămas neterminat în anul precendent, probabil la relațiile proaspete și fragile, care ar putea deveni permanente, obținerea unei noi poziții în carieră sau cum va fi situația financiară țelor tale și multe alte astfel, vor străbate sertarele minții.

Vor avea loc șase eclipse, iar anul va debuta pe 10 ianuarie, când vom avea prima eclipsă parțială de lună. Această eclipsă ne face atenți la ce se întâmplă cu viața noastră afectivă.

Previziunile horoscopului 2020 ne avertizeză, ca de fieare dată, despre întâmplările de bun augur și cele mai puțin așteptate ale Anului Nou. Mai jos este fotografiată, o trecere scurtă în revistă, a principalelor aspecte semnalate de specialiști.

Berbecul trebuie să se pregătească pentru un 2020 extrem de promițător! Tot ce trebuie să faci este să fii mai întreprinzător și să lași lucrurile să se întâmple. În ceea ce privește cariera, fii pregătit pentru noi deschideri și schimbări inevitabile la locul de muncă. Dragostea și relațiile vor fi destul de armonioase. În general, viața va fi constantă și stabilă în toate domeniile. Este esențial să vă păstrați ritmul în orice încercați. Eforturile tale ar trebui să fie temperate cu realism.

Prognoza zodiacală pentru anul 2020, pentru Taur, prezice o perioadă pașnică și echilibrată. Va trebui să luați decizii adecvate și importante, cu privire la relații și carieră, cu înțelepciune, acest lucru având un impact important asupra vieții, pe termen lung. Taurii trebuie să fie practici și să evite deciziile pripite în problemele relațiilor. Toate economiile fiscale ar trebui să se bazeze pe consultanța. Anul 2020 reprezintă momentul potrivit pentru a aduce stabilitate în viața ta.

Anul 2020 este promițător și pentru zodia Gemeni, pentru a progresa în toate domeniile vieții. Viața conjugală va fi plină de dragoste și pasiune. Viața profesională necesită multă muncă grea, în timp ce finanțele sunt stabile. Ar trebui luate măsuri îndrăznețe pentru revitalizarea acestor aspecte, pe toate domeniile. Ai ocazia să reglezi ritmul vieții, încetinind sau accelerând, în funcție de conjuncturi.

Racul poate anticipa o perioadă de îmbunătățire a relațiilor de profesie și dragoste. În acest an, dacă înveți să îți apreciezi corect oportunitățile și în ce măsura poți colabora cu alți, acesta poate reprezenta în general un tranzit extrem de pozitiv și poți obține mai mult de la cei din jur, în funcție de modul în care îi gestionezi. În majoritatea cazurilor reprezintă o perioadă de culminare în viața ta și vei fi tentat să te extinzi peste posibilitățile tale.

Leii pot aștepta cu nerăbdare anul 2020, în ciuda diferitelor conflicte apărute pe final de 2019. Aceștia sunt gata să facă față provocărilor cu vitalitatea lor inerentă. În consecință, îți vei atinge obiectivele folosind experiența și înțelepciunea ta. Horoscopul carierei pentru lei indică noi căi pentru oameni de afaceri și cei muncesc pentru reușite. Sunteți înclinat să încercați idei inedite în menținerea sănătății și relațiilor.

Previziunile astrologice ale Fecioarei indică schimbări care pot ridica unele contraziceri. Natura fundamentală a practicului va fi înlocuită cu amabilitatea, deci deciziile vor duce la rezultate mai puțin așteptate. Viața profesională va fi plină de tulburări, în timp ce relațiile de dragoste vor merge cu puține bătăi de cap. Horoscopul vă sfătuiește să fiți rațional înainte de a lua orice decizii majore. Deși aspectele planetare încearcă să erupă uneori, încearcă să fii răbdător și pragmatic.

Horoscopul 2020 pentru semnul stelei Balanță, prezice un an extrem de confortabil. Veți avea suficient timp pentru a vă dedica activităților plăcute. Anul îți oferă suficient timp liber pentru a-l petrece alături de familie și prieteni. Balanțele vor avea multe oportunități de a intra în relații, însă caută mai multă distracțielor și mai puțin angajament. Viața profesională și viața conjugală sunt mai puțin pretențioase.

Există un sentiment de autonomie și independență pentru zodia Scorpion, în cursul anului 2020. Sunteți liberi de toate restricțiile și constrângerile din viață și vă puteți folosi energia economisită în activitățile umanitare de exemplu. Deoarece aveți libertatea de a alege ce doriți să faceți în viață, puteți utiliza această libertate pentru a vă îmbunătăți expertiza profesională. Nu pierde timpul liber în activități frivole, în schimb, folosește-l în beneficiul tău sau al societății.

Prognozele astrologice pentru Săgetător pentru anul 2020, solicită să arunci o privire mai atentă asupra vieții tale și să iei decizii importante pentru a-ți îmbunătăți experiența. De asemenea, trebuie să scapi de toate lucrurile inutile și să vii cu idei proaspete. Succesul va urma cu siguranță, însă, în timp. Anul 2020 promite randamente financiare semnificative din investițiile voastre. Relațiile noi se pot impotmolii, însă cele vechi, înfloritoare, se străduiesc să se păstreze.

Prezicerile pentru semnul stelei Capricorn pentru anul 2020 sugerează că spiritualitatea va juca un rol semnificativ pe tot parcusul anului. Te-ai cam săturat de tensiunile și tulburările din viață și cauți un interludiu pașnic. Prin urmare, veți fi atrași către tehnici de relaxare, cum ar fi meditația. Îți poți îmbunătăți bunăstarea mentală, de exemplu, mergând într-o vacanță religioasă într-o locație senină. Odată ce îți întinerești dispoziția psihologică, ești gata să faci față noilor provocări.

Vărsător! În 2020, te vei umple de ingeniozitate și inventivitate, conform horoscopului. Veți obține oportunități de a vă folosi abilitățile, pentru a utiliza și a obține recunoașterea publică a talentului vostru. Prin urmare, folosiți-vă în mod prudent energiile debordante. Este timpul să-ți joci rolul de ,,iubitul perfect” al soțului sau soție și de părinte ideal pentru copiii tăi. Folosește-ți talentul creativ la locul de muncă pentru a obține onoruri și recompense în profesia ta.

Previziunile astrologice pentru Pești semnează că anul 2020 prognozează multă emoție și stimulare. Nu ești tentat să te îndepărtezi de la cărarea bătucită și să încerci idei noi și inedite. În același timp, ar trebui să profiți de tumultuozitatea ta, pentru a reuși în viață. Profesioniști și oameni de afaceri vor reuși în cariera lor. Viața va fi fără probleme plină de satisfacții.

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA