Modulul SMURD de la Secția de Pompieri Năsăud si un echipaj de la SAJ BN au intervenit în localitatea Rebra unde un autoturism s-a răsturnat. Conducătorul auto și cei doi pasageri au ieșit din mașină, fiind conștienti. 

În urma evaluării victimelor, două minore în vârstă de 15 ani, respectiv 17 au fost transportate la UPU SMURD BISTRIȚA cu echipajele SAJ BN, respectiv SMURD.

IPJ BN: Conform primelor verificări, efectuate la fața locului de către polițiștii din Năsăud, a rezultat faptul că pe drumul judetean 172B, șoferul unui autoturism care circula pe direcție Rebra-Parva, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum și într-o curbă a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma accidentului, două persoane au fost transportate la spital.

Șoferul, un tânăr de 25 de ani, din Romuli, a fost testat la fața locului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Continuă cercetările, în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă, polițiștii rutieri din Năsăud.

SPUNE-TI PAREREA