Comunitatea locală RO100 Bistrița – vă aduce la cunoștință că în data de 22 decembrie 2019, ora 17:00, va avea loc evenimentul de inaugurare a bibliotecii din Arcalia, județul Bistrița-Năsăud.
Biblioteca din Arcalia, s-a realizat prin intermediul proiectului ,,Raftul cu povești – amenajare și dotare bibliotecă în Arcalia’’. Proiectul a fost realizat de Platforma România 100 prin intermediul Comunității civice RO100 Bistrița în parteneriat cu Școala Gimnazială Șieu Măgheruș și cu sprijinul Parohiei Ortodoxe Arcalia și a primăriei Șieu Măgheruș.
Comunitatea civică RO100 Bistrița, a asigurat dotarea cu mobilier a spațiului destinat bibliotecii prin realizarea unei campanii de strângere de fonduri, care a dat șansa donatorilor să ,,adopte un raft’’. Mai exact, toate persoanele (fizice și juridice) care au sprijinit proiectul financiar își vor regăsi numele gravat pe o plăcuță care este pusă pe câte un raft de cărți, sau alt obiect de mobilier.
Întreaga amenajare a viitoarei biblioteci din Arcalia s-a realizat prin munca voluntară a membrilor Platformei RO100 Bistrița, a preotului paroh Ovidiu Toma și a oamenilor din sat.
În cadrul evenimentului de inaugurare a bibliotecii, va avea loc și un concert de colinde al corului de elevi al Școlii Gimnaziale Șieu-Măgheruș.

SPUNE-TI PAREREA