În această seară, 19 decembrie, de la ora 20:00, la Brikada, specializat deja în craft cocktails,  Stefan Codrea, unul dintre cei trei finaliști a etapei naționale în cadrul competiției Bacardi Legacy Cocktail Competition, ne vizitează, de la Cluj, să ne încânte gusturile cu noua sa creație.

La fel de sincer cum e el cu pasiunea lui, ,,Be Honest” și-a numit și cocktailul, care nu este doar atât, ci și un concept în sine, iar, așa cum ne transmite și el: Sunt de părere ca fiecare om pasionat de ceea ce face încearcă sa transmită un mesaj celorlalți prin munca sa, iar eu fiind un barman mi-am dat seama ca cel mai bun mod de a transmite un mesaj este printr-un cocktail , acesta se numește Be Honest , iar prin ingredientele folosite transpun 5 atribute ale onestității din punctul meu de vedere : ospitalitate , spirit de echipa, cinste , sinceritate, curaj. Folosind un Rom auriu, evidențiază faptul că onestitatea este de aur.

La finala etapei din România au participat zece barmani care au avut la dispoziție șase minute pentru a-și pregăti rețeta de cocktail creată special pentru eveniment, dar și pentru a justifica alegerea făcută. Pe lângă tipul de Bacardi ales, au avut voie să folosească maxim șase ingrediente.

Juriul a fost format din Zoltan Nagy, unul dintre cei mai reputați barmani la nivel internațional, Lizaveta Molyavka, recunoscută pe plan mondial ca fiind unul dintre cei mai creativi barmani din tânăra generație și top 3 global la Bacardi Legacy Cocktail Competition și Anna Borecka – Regional Marketing Manager Bacardi.

Ca să ajungă în finala globală de la Miami, mai trebuie să treacă de etapa regională pe estul Europei, în primăvară, la Budapesta. Până atunci, hai să-l cunoaștem pe Ștefan, la un Guest Shift.

Sunt barman de 4 ani și ador acest job captivant, plin de viață, unde inspirația se află la fiecare pas pentru a oferii ceva special prin care poți să transmiți o stare de bine oaspeților de la bar și nu numai, de exemplu un cocktail .

Vino în această seară la Brikada pentru a descoperi mai multe despre el și viziunea lui asupra mixologiei, combinații de gusturi și arome într-o băutură.

Sunteți așteptați în număr cât mai mare pentru o seară de Craft Cocktails, Hookahs si distractie! Mai mult decât atât, la fiecare 3 cocktailuri comandate, primești o narghilea premium din partea casei.

 

SPUNE-TI PAREREA