Un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața într-un accident petrecut în decursul acestei nopți. Acesta a intrat în coliziune cu un autobuz în care se aflau 40 de persoane. Pasagerii din autobuz nu au necesitat îngrijiri medicale, dar tânărul din mașină a rămas încarcerat. 

Victima a fost extrasă în stop cardio respirator, preluată de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD care a început protocolul  de resuscitare.

Din pacate, în ciuda eforturilor depuse de salvatori, victima a fost declarată decedată la fața locului.

“În această noapte, pe drumul național 17, în localitatea Josenii Bârgaului, a avut loc un grav accident în urma căruia un tânăr și-a pierdut viața.

Conform primelor date, tânărul de 22 de ani, din Bistrița, conducea un autoturism pe direcția Vatra Dornei-Bistrița, iar la un moment dat a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autobuz care circula din sens opus și care era condus de un bărbat în vârstă  de 66 de ani, din Bistrița Bârgăului.

Polițiștii Serviciului Rutier efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc tragicul eveniment.

Tânărul care și-a pierdut viața a fost colegul nostru.  Ne exprimăm  regretul și transmitem condoleanțe familiei greu-încercată”, a transmis IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA