UPDATE: Fata a fost găsită pe raza comunei Sânmihaiu de Câmpie.

 

Polițiștii de la Investigații Criminale și cei ai Secției 3 Poliție Rurală Lechința caută o tânără care a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

Astăzi, în jurul orelor 15.10 polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați despre faptul că numita Moldovan Anuța  în vârstă de 14 ani, ar fi plecat de la locuința părinților, din comuna Sânmihaiu de Câmpie și nu a mai revenit până în acest moment. Aceasta ar fi plecat în ziua de 15 decembrie a.c., în jurul orelor 11.00, fără a spune unde merge.

Semnalmente:

1,55-1,60 m înălțime, aproximativ 50 kg, te măsliniu, păr șaten închis, lung, ochi căprui.

La momentul dispariției purta pantaloni tip blugi de culoare albastră și bluză de culoare deschisă, ghete de culoare neagră și geacă de culoare bleumarin cu glugă și blană.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

1 COMENTARIU

  1. Pai… probabil ca a plecat … la un … ” BOU FREND “…
    Ar trebui probabil infiintzata o ” Politie a Fufelor ” , care sa le caute pe toate acestea intrate in calduri … si care isi pun coada pe ” spcinare ” , luand-o la fuga peste santzuri si razoare… precum vaca muscata de streche … ! Nu-s rautacios, dar se pare c-a ajuns deja la moda asta … si tata-so si muma-sa nu mai au nici o autoritate asupra ” plo.zi.lor ” pe care sa-i pazeazsca politia si jandarmeria probabil ca…

SPUNE-TI PAREREA