Un bărbat din Livezile, în vârstă de 31 de ani a fost reţinut de către polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița din Livezile, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere, lovire sau alte violențe și violare de domiciliu.

Mai exact, în data de 14 decembrie a.c., în jurul orei 22:30, bărbatul care se afla în stare de ebrietate, a lovit cu un topor ușa locuinței unor soți, după care a pătruns în imobil, l-a lovit cu pumnul pe proprietar, un bărbat de 58 de ani și pe soția acestuia, o femeie în vârstă de 40 de ani. Totodată, bărbatul ar fi spart un telefon care îi aparținea femeii, după care a părăsit locuinţa.

Imediat după comiterea faptelor, a fost depistat de polițiștii Secției 2, condus la sediul Poliției, unde a fost reținut pentru 24 de ore, fiind reţinut în Arestul IPJ BN. Ulterior, a fost prezentat instanței, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului continuă cercetările asupra acestui caz, sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere, lovire sau alte violențe și violare de domiciliu.

SPUNE-TI PAREREA