“SMURD înseamnă viață! Este dovada că și în România se poate construi de la 0 un sistem funcțional, revoluționar, un exemplu pentru alții. Iar creierul și inima SMURD, după cum știm cu toții, este doctorul Raed Arafat! Însă, vine noul Guvern și nu găsește altceva mai bun de făcut decât să pună presiune și să caute tot felul de pretexte pentru al DEMITE! Reveniți cu picioarele pe pământ și înțelegeți odată pentru totdeauna că prin sistemul creat de acest om au fost salvate milioane de vieți. Poate chiar viața unor oamenilor dragi vouă”, a transmis președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

Mai mult, lui Raed Arafat i s-a propus de nenumărate ori să părăsească țara. În 2015, reprezentantul statului Qatar i-a oferit lui Arafat greutatea sa în aur, să facă sistemul de urgență de acolo. Raed Arafat a spus nu. Acesta a vrut să „facă bine România”.
Acum, voi vreți să-l alungați! Este inadmisibil să-l demiteți! Construiți voi pentru țara noastră ceva asemănător cu ce a făcut Raed Arafat, în orice domeniu, apoi aveți dreptul să ridicați cuvântul asupra sa.

Îl cunosc bine pe doctorul Raed Arafat și investițiile pe care le-am realizat pentru #SMURDBistrițaNăsăud au fost făcute și în urma consultării cu el. Cu ajutorul acestora și prin profesionalismul și devotamentul salvatorilor #SMURD, s-au redus timpii de intervenţie:

 de la 38 la 16 minute în mediul rural
 de la 18 la 6 minute în mediul urban.
Minute vitale, pentru cei în pericol să-și piardă viața!

Așadar, România normală și a lucrului bine făcut este ce a construit Raed Arafat. Nu distrugeți munca și rezultatele sale pentru România, din ultimii 29 de ani, în câteva zile, din orgoliu, pentru satisfacerea unor interese sau să vă arătați puterea.

Lăsați-l pe Arafat să-și continue munca!
Opriți-vă! Nu mai distrugeți tot ce s-a construit pentru România”, a transmis Radu Moldovan.

2 COMENTARII

  1. Pai dl Dr. Arafat , ESTE IMPOTRIVA PRIVATIZARII SMURD-ului … de aceia vor acolitii guvernului actual sa-l demita . Va dati seama ce ” mafie ” … si ce bani si ce valori se invart in jurul acestei interventii … si ce profit ar aduce ” hotilor de bani publici ” … s-apoi se mira ” privatii ” de ce sistematic … si cu totul “accidental ” … iau foc … !

SPUNE-TI PAREREA