Prefectul Pretorian (Praefectus praetorio) era, la începuturile statului roman comandantul militar al gărzii unui general, dar ulterior importanța acestuia a crescut, iar această funcție a devenit sinonimă cu rolul de a administra cele patru Prefecturi Pretoriene, nivel absolut în lumea de atunci.

Astăzi, 11 Decembrie ora 16:30 sub conducerea Prim-ministrului Guvernului României, domnul Ludovic Orban și cu participarea ministrului afacerilor interne, domnul Ion – Marcel Vela, va fi organizată, în sistem videoconferință, în sala 15 de ședințe a Palatului Administrativ, ceremonia de depunere a jurământului de către prefectul județului .

2 COMENTARII

  1. Felicitari! pana la proba contrarie sa dam crezare bunelor intentii. Stimata redactie va rugam sa faceti urmatoarea investigatie de presa dar fara frica di presiuni. Cum au fost numiti directorii din institutii mari sau mici, sefi de birouri si ultimele angajari din institutii. O sa aveti supriza urmatoare:
    ca si dl Stelian Dolha care a fost facut functionar public pentru o saptamana prin angajare la senat(parca erau suspendate angajarile) ca sa poata fi numit musai el pe functii de prefect. – Florean Cristian inainte sa fie numit prefect BN a fost angjat la AJOFM o saptamana!!! sa devina functionar public. Doris Moldovan la fel, Otilia Rapan de la somaj la fel, din somaj, la o primarie o saptamana si bang director executive direct cu experienta zero si cunostinte dobandite in cosmetic sau coafor. Luati stimati jurnalisti toate CV-urile de pe site-urile institutiilor si faceti publica toata marsavia asta cu care unii se lauda ca sunt cei mai corecti si o sa aveti mari surprize. E vremea sa lasati frica la o parte si desi o anumita ziarista a devenit extrem de iubitoare de dreptatea dreptei a devenit total partinitoare. Aveti sansa ca si jurnalisti sa va faceti datoria fata de meserie si public! faceti investigatii si aduceti public informatiile asa ca sa afle toata lumea ce si cum!!!!! nu conteaza a cui ruda, iubita etc. ci despre ce competente profesionale avea la data numirii. Poate fi iubita oricui, bai daca are ce trebuie professional si face cinste functiei asta este. dar hai sa ne ocupam de presa la modul serios, si asa cum intotdeauna ati procedat la Observator BN, speram sa fiti alaturi de tara asta satula de ipocriti.

SPUNE-TI PAREREA