Moș Crăciun își aduce prietenii la Bistrița, într-un spectacol de Crăciun dedicat celor mici și celor mari.

Crăciunul se apropie cu pași rapizi, cu aromele lui specifice și cu colindători, care ard de nerăbdare să ne umple casele de bucurie. Ne vor colinda cele mai iubite personaje din povești.

Sărbătorile acestea vor fi amenințate de un personaj viclean, însă eroii vor salva situația, ca de fiecare dată. Toate provocările la care vor fi supuse îndrăgitele personaje, le vor suda relația de prietenie, iar prezența a lui Moș Crăciun o să îi încânte.

Transformă sărbătoarea Crăciunului într-un prilej pentru a aduna toată familia și a împărți momente de fericire pură. Te provocăm să zâmbești sincer, să dansezi, să cânți și să îți faci amintiri memorabile alături de noi! Durata spectacolului va fi de 60 minute, iar prețul va porni de la 25 lei.

Distribuția:
Mos Crăciun și alte personaje de poveste
Scenariul și Regia: Sabina Arsenie
Muzica: Gabriel Arsenie
Coregrafie: Rares Velea
Producător: Golden Party
Spectacol pentru audiența prescolari (2-7 ani) și școlari (8-14 ani)

Locația: Centrul Cultural Dacia Bistrița
Data: Sambătă, 14 decembrie, orele 10:00 și 12:00 (două spectacole)
Biletele se găsesc online pe Eventbook.ro. Eventim.ro, goldenparty.ro sau zilnic la casieria sălii, Benzinăriile OMV, librăria Humanitas, librăria Diverta, Carrefour, magazinele Vodafone, Telekom, sau înainte de eveniment în funcție de disponibilitate.

IMPORTANT:
Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (însă nu au loc asigurat).
Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).
Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute înainte de începerea spectacolului.

Accesul pe scenă la sfârșitul showlui se face doar pe baza brătării primite de la intrare, spectatorilor de la categoria VIP.
Persoanele care ajung după începerea spectacolului, au acces în sală, dar își pierd locurile și vor putea ocupa loc, dar în limita scaunelor rămase libere.
Atenție, se filmează și se fotografiază!

Prin cumpărarea unui bilet, participantul se obligă să respecte Regulile de participare și acces la spectacol. Regulile sunt disponibile în Regulamentul
www.goldenparty.ro/regulament-spectacole-copii

SPUNE-TI PAREREA