Astăzi se împlinesc 10 ani de la înființarea SMURD Bistrița-Năsăud. Echipa SMURD a celebrat acest eveniment la Hotel Metropolis, alături de mai multe oficialități.

“Oamenii în roșu” sau singura barieră între om și moarte, sunt cei care merită respectați și prețuiți clipă de clipă, nu doar la momente festive. Una dintre cele mai pure forme de altruism este atunci când individul se pune în plan secundar și primează interesul comunității!

Mii de vieți au stat în mâinile lor și numai cu profesionalismul au reușit să facă diferența dintre viață și moarte. Multumim că existați stimați medici, paramedici, asistenți medicali și voluntari. M-am bucurat să îl întâlnesc pe medicul Tiberiu Tudor, unul dintre cei mai tineri și buni medici din România specializați în medicina de urgență, care face lucruri incredibile la UPU Bistrița, Felicitări pentru că aveți grijă de oameni în cele mai grele momente din viața lor! În ultimii 10 ani, SMURD a derulat peste 80.000 de intervenții în județul Bistrița-Năsăud.

Ne bazăm pe voi și suntem mândri de fiecare în parte!, a declarat Bogdan Ivan Gruia, purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

 

SPUNE-TI PAREREA