Ghinion pentru un bărbat din Bistrița care a pierdut controlul volanului pe un drum din județ și a ajuns cu mașina într-un șanț. Șoferul a ieșit din mașină după accident, dar a fost acroșat de un alt șofer, din localitatea Telcișor, comuna Telciu, care circula pe același drum.

„O persoană a fost rănită, în urma unui accident rutier care a avut loc în această dimineață, între localitățile Budești și Fântânele.

Conform primelor verificări, efectuate de polițiști la fața locului, a rezultat faptul că pe drumul județean 172H, un barbat de 51 de ani, din Telcișor, care conducea un autoturism, a pierdut controlul acestuia și a acroșat un bărbat de 45 de ani, din Bistrița, care se afla pe acostament.

Bistriteanul a coborât dintr-un autoturism care circula pe același sector de drum, iar șoferul a pierdut controlul acestuia și a ajuns într-un șanț.

Cei doi șoferi au fost testați au aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările în acest caz“, a transmis IPJ BN:

SPUNE-TI PAREREA