În perioada 20 – 22 decembrie, Complexului Muzeal Bistrița va găzdui noua ediție ,,Crăciun în Bistrița, pentru a trăi împreună, într-un cadru de poveste, magia sărbatorilor de iarnă.  Peste oraș s-a așternut deja iarna, cu tot ce presupune ea, în suflete e sărbătoare, mirosul cozonacilor bate la ușă, iar bradul așteaptă să fie împodobit.

Tradițiile și obiceiurile specifice zonei le transpunem și le aducem mai aproape de copii, părinți, bunici prin spectacole la scenă, concert de colinde, proiecții de film, ateliere creative pentru toate vârstele unde cei mici se vor distra și vor învăța prin joc și joacă, iar cei mari se vor relaxa.

Romică Țociu și Cornel Palade, vor întreține atmosfera și colindele vor răsuna în zări într-un concert extraordinar al lui Ștefan Hrușcă.

Ne vom putea ospăta cu bunătăți tradiționale, dulcegării și fel de fel de produse gustoase și băuturi alese care să vă țină de cald în timp ce îl așteptăm pe Moș Crăciun să vină să răsplătească colindătorii și copiii cuminți. De asemenea, în cadrul târgului, vom putea achiziționa articole vestimentare cu tradiție și ne vom putea ospăta cu mâncăruri de Crăciun, decorațiuni tematice și o groază de surprize.

Pe parcurs, vor fi dezvăluite atât alte surprize, cât și programul târgului.

Până atunci să nu uităm vreo clipă să trăim în fiecare zi, în spiritul sărbătorilor de iarnă!

SPUNE-TI PAREREA