O tragedie a avut loc vineri seara în Bistrița. Un copil de numai 3 ani, împreună cu bunicul său, au decedat după ce au căzut pe scări, într-un bloc de pe strada Vișinului.

Familia are nevoie de ajutor financiar pentru înmormântare.

“Vineri, când toți ne bucurăm de venirea Moșului, în Bistrița a avut loc o tragedie. Colegul nostru Plt. Tofana Dănuț din cadrul Grupării de Jandarmi Mobila Cluj, și-a pierdut tatăl și fiul de numai 3 anișori. Cei doi, bunic și nepot, au căzut în gol de pe scara unui bloc din Bistrița, de la etajul al doilea. Nimic nu poate fi mai tragic decât ca un părinte să își îngroape pruncul și tatăl in același timp! Cu toții murim pentru ca așa e menirea și rostul nostru pe pământ dar când moartea vine și îți ia tot atât de rapid, parcă îți ia sufletul odată cu pierderea. Dan este un bărbat puternic și un bun coleg  un soț și tată exemplar. Niciodată nu ar sta cu mâinile în sân la necazul cuiva. Mereu a fost primul în situații extreme și nu s-a dat la o parte de la nimic .

Nu știu eu cum as fi dacă copiii mei ar păți ceva . Orice părinte trăiește prin copilul lui iar lui Dan tot ce i-a rămas acum, este băiețelul lui de numai 2 luni, pe care îl va privi în fiecare zi și se va gândi la fiul lui care nu mai e cu el. Fiecare clipă a vieții va fi o întrebare: de ce el?

Nu știu să îi răspund și nu cred ca cineva știe … tot ce știm e că tragedia este mai dură decât moartea în sine a omului, atunci când e vremea lui, la Bătrânețe…
Astăzi va cer ajutorul pentru a putea fi înmormântați decent, costurile fiind foarte mari iar Dan nu are situația necesară. A fost fulgerător totul și de neașteptat. Orice bănuț, orice ajutor cât de mic pentru Dan va fi un ajutor pentru familia lui”, este mesajul transmis de unul dintre apropiații lui Dan.


Cei care vor sa ajute pot dona in contul deschis pe numele :

DANUT VALER TOFANA
IBAN RO60 UGBI 0000 3320 0409 5RON

 

12 COMENTARII

 1. Minciuna scruntata si prilej de imbogatire. Asa e romanul, vrea sa se imbogateasca cu orice pret si prin orice mijloace pentru ca e lacom si iubitor de bani. In Romania, atunci cand moare un om, primaria acorda familiei defunctului un ajutor de inmormantare de 5000 ron, mai mult decat suficient pentru a acoperi cheltuielile cu groparii, sicriu, popa, costum, pantofi de lac, pomana, bocitoare si ce-o mai fi nevoie pe acolo. In cazul de fata familia v-a incasa 10000ron, pentru ca e vorba de doi morti.Va dati seama ca familia ramane cu o gramada de bani, dupa inmormantare, doar de la primarie. Oar voi mai cereti si pe net. Bai lacomia asta e de-a dreptul oripilanta.

  • Da este adevărat , dar iti dau bani dupa luni de zile si dupa ce mergi cu bonuri de costul înmormântări , sa va fie Rușine doamna ca nu aveti bun simt fata re situație . Cand esti intr-o situație de genu si nu ai nici un leu crezi ca interesează pe cineva de la primărie sau cei de unde se cumpara tot ce e nevoie iti dau pe așteptare ca plătește primărie . De-aia merge România asa ca e plină de prosti care întâi vorbesc si apoi gândesc , ai putin bun simt fata de suferința altora

  • Doamne feri ce scoti din gură la o tragedie asa de mare 🤔🤔 Sper sa nu ajungi niciodata in situația părinților si sa citești un comentariu asa de prost ca al tau. Mentalitatea nu se schimba in România 😢😢😢😢

   • Nu m-am așteptat la astfel de reacție. Câtă răutate există în lumea asta. Să nu treacă nimeni prin ce am trecut și trecem noi ca părinți. Doamne ajută!

  • Sa va fie rusine! Asa ceva nu se poate scrie! Árpád, sűljön ki a szemed, a jó Isten nem ver bottal. Ha jót nem tudsz írni, akkor inkább hallgass. Mindenki okosabb lenne!

 2. Buna ziua! Pentru cei care vor sa ajute din alte tari nu aveți un cont in euro.Eu am distribuit in toate grupurile posibile din Europa

 3. Cred ca ai avut norocul de a nu avea nicio inmormantare de facut,de indata ce poti vorbi asa.Habar nu ai de costurile unei inmormantari decente.Eu am facut 2,acum 6 ani si m-a costat pe putin 10000 lei una,strict inmormantarea.

 4. Arpad, intai de toate informeaza-te si apoi scrie , nu primaria da ajutorul de
  inmormantarea ci casa de pensii in cazul pensionarilor dar nu si a copiilor .
  Bogatia este familia din jurul tau nu niste banuti adunati la care nu le vezi rostul .
  Sa ne feresca Dumnezeu pe noi de ce nu i-a ferit pe ei.

 5. D-nu Arpad, nu ei cer, romanii vor sa facă un mic ajutor financiar pt ei. Nu înțeleg de unde atâta răutate. Nu cred ca a-ți vrea sa fiți în locuri lor. Doamne ferește pe toată lumea de o asa tragedie. Sănătate și Sărbători fericite!

 6. Se vede ca nu ati trecut printr-o tragedie de asemenea proporții, ” stimat ” om… Sa nu uitati , D-zeu nu este rau, dar in schimb este DREPT, sa nu uitati…. cuvintele si afirmațiile d-stra atârna greu…tareee greu.Dumnezeu sa aiba milă de sufletul si inima d-stra împietrite….

SPUNE-TI PAREREA