Moș Nicolae a venit cu multe surprize, pentru cei mici, în comuna Căianu Mic. Administrația comunei, condusă de primarul Paul Știr a pregătit o serie de evenimente pentru sărbătorile de iarnă, pentru oamenii de toate vârstele comună.

Evenimentele au început astăzi, cu un program bogat pentru cei mici. Dimineață, Moș Nicolae a oferit peste 400 de cadouri copiilor din comuna Căianu Mic, începând de la cei mici, de la grădiniță și continuând până la copiii din cls a VIII-a.

Seara, a fost feerie în centrul localității, cu un spectacol interactiv pentru copii, “Poveste cu lipici pentru cei mici”, susținut de trupa Sclipirici. Micuții au cântat, au dansat și au întâlnit personaje de poveste, atracția principală fiind Elsa din Frozen. Primarul Paul Știr a urcat pe scenă, le-a urat sărbători fericite celor prezenți în număr mare în Parcul Central și a dat startul sărbătorilor de iarnă, prin aprinderea iluminatului festiv.

Micuții s-au fotografiat cu persoanajele din povești și au fost pictați pe față. Evenimentele pentru sărbători continuă în comuna Căianu Mic. “În data de 15 decembrie avem un concert de colinde susținut de Ștefan Hrușcă, în căminul din Căianu Mic, iar a doua zi de Crăciun avem un festival de colinde, tradițional, pe care îl organizăm încă din 2012, Festivalul de colinde, tradiții și obiceiuri – Pă la noi pă la Căian iar de Revelion am pregătit foc de artificii pentru toți căienarii”, a spus primarul Paul Știr.

 

SPUNE-TI PAREREA