Conform BistrițaBusiness, Primaria Bistrița dorește să aloce mai mulți bani din bugetul local, pentru reabilitarea a patru blocuri. Bugetul stabilit a fost prea mic și niciun constructor nu a fost interesat să liciteze. Bugetul va crește cu 1,13 mil. lei.

Reabilitarea blocurilor, 6 str. Andrei Mureșanu,  19 str. Emil Gârleanu, 12 str. Calea Moldovei și 4 str. Avram Iancu a fost alocat inițial un buget de 3,4 mil. lei, iar lucrările au fost scoase la licitație însă nu a fost depusă nicio ofertă.

Ca să fie siguri că la următoarea licitație nu vor mai fi probleme, reprezentanții Primăriei Bistrița vor să majoreze bugetul alocat acestor lucrări, cu 1,13 mil. lei.

Conform unui raport al Primăriei Bistrița, în această situație s-a solicitat proiectantului revizuirea proiectului tehnic prin actualizarea documentației economice. În urma actualizării documentației economice, beneficiarul are obligația de a actualiza corespunzător devizul general”, scrie într-un raport întocmit de Primăria Bistrița.

SPUNE-TI PAREREA