Astăzi, 6 decembrie a.c., în jurul orei 02:10, un echipaj de la Biroul Rutier Bistrița a oprit în trafic, pentru control, un autoturism care circula pe bulevardul Independenței din Bistrița.

În urma verificărilor efectuate, a fost identificat conducătorul auto, un tânăr de 16 ani, din municipiu, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii Biroului Rutier au întocmit dosar penal și efectuează cercetări pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

2 COMENTARII

  1. FOARTE PROASTA EDUCATIE CIVICA AU TOTI TINERII NOSTRI DE PANA IN 30 DE ANI … !
    Maa… parca-s niste ” tem.beli ” majoritatea . N-au un pic de minte, n-au o educatie sanatoasa… din scolile pe care le fac , toti fac tot felul de prostii si nu realizeaza ca un DOSAR PENAL … le distruge toata cariera si viata care urmeaza… Nici parintii lor nu i-au educat corespunzator, ca poate si aia tot asa fac si au facut…
    Stau si ma mir de ” efiacicatea ” scolilor cu hairupu facute OBLIGATORIU inca din vremea ” mitraliatului „… si culminand acuma cu ” scolile de licentze, masterate si doctorate sau altfel de tzadule la pune x-ul ” .

SPUNE-TI PAREREA