“Victorie la votul final din Camera Deputaților! Prețul carburanților se va ieftini la începutul lui 2020 pentru că supraacciza a fost eliminată!

Am reușit să eliminăm o măsură care a făcut viața amară multora dintre dumneavoastră. Astăzi a fost votul decisiv în plenul Camerei Deputaților. Cu majoritate de voturi, Camera a adoptat propunerea noastră legislativă de eliminare a supraaccizei la carburanți.

Consecința va fi că, de la începutul anului viitor, benzina și motorina se vor ieftini. Așa cum s-au ieftinit și după prima eliminare a supraaccizei, în perioada ianuarie-august 2017. Amintiți-vă că în iulie 2017, fără supraacciză, prețurile la benzină și motorină erau printre cele mai ieftine din Uniunea Europeană. Prin urmare, nu sunt niciun fel de motive să fie altfel după o nouă eliminare a supraaccizei”, a transmis deputatul PNL, Robert Sighiartău.

“Este o măsură reparatorie, în respectul românilor. Măsură pentru creșterea încrederii cetătenilor în stat, pentru creșterea nivelului de trai și al economiei”, a mai transmis deputaul PNL.

3 COMENTARII

  1. Ce sa-ti povestesc… , cu 10-20 de bai/litru… maaaare ” relaizare ” si reducere frate Robytza ! Ma, daca era acolo, in loc de 6 lei/l de benzina, sa fi fost 4 lei sa zic … ATUNCI… DA !

    • ma fratilor, de la oras , de la sate,se pare ca nu intelegeti mai deloc de loc -asta inseamna ca ai votat cu ASTIA NORMALII -care acum sa vedeti ce o sa va pregateasca( EU SUNT NEUTRA SI NU VOI VOTA CU NIMENI-CEEA CE DENOTA CA NICI IN TRECUT NU S AU DESTEPTAT SI NICI ACUM ,CAND V AU PACALIT DIN NOU- MAI FRATILOR TREZITI VA CA ASTIA NU O SA DEA NIMIC POPULATIEI SI NICI NU VA VA AJUTA -PNL A DISTRUS TARA CA SI CELELALTE PARTIDE POLITICE,N.M.)- EU traiesc cu salariu de 1467-1550 lei in functie de cum lucrez + bani de bonuri si pe deasupra LUCREZ IN PRIVAT- si tu ne tii prelegeri mai r…t cu ochi,vai de mama voastra ….VOI STATI PE NET SI PE FACEBOOCK SI MULTI ROMANI MOR DE FOAME SI HALAL ASTIA DIN” DIASPORA ” SUNTETI V…A FRATILOR DE V AU PACALIT !!!!!!!! MAI FRATILOR FACETI CA IN AMERICA SI ALTE STATE DEMOCRATICE…NU I BUN JOS CU EL/EI CA NOI DUCEM GREUL NU EI , EI AU SALARIU DE 350 – 450.000 LEI PE AN SI VOI CU 12.000 – 16.000 LEI PE AN ,DE AICI PLATITI CONTRIBUTII CATRE STAT SI ACUM BELEAUA DA CU NEMILUITA AFARA DIN SISTEME …ANII 2008-213 NU V AU AJUNS LA OS , EU AM TRAIT ATUNCI CU SALARIU DE 673 DE LEI PE LUNA +RATE + CHELTUIELI+ SA MI CRESC COPII SI VOI STATI CU MAINILE IN SAN, BLES….I SA FITI CEI CARE ATI VANDUT OAMENII ,POPULATIA CARE MUNCESTE SI E CINSTITA! ASA VA FOLOSITI DE POPULATIE!

  2. ma fratilor, de la oras , de la sate,se pare ca nu intelegeti mai deloc de loc -asta inseamna ca ai votat cu ASTIA NORMALII -care acum sa vedeti ce o sa va pregateasca( EU SUNT NEUTRA SI NU VOI VOTA CU NIMENI-CEEA CE DENOTA CA NICI IN TRECUT NU S AU DESTEPTAT SI NICI ACUM ,CAND V AU PACALIT DIN NOU- MAI FRATILOR TREZITI VA CA ASTIA NU O SA DEA NIMIC POPULATIEI SI NICI NU VA VA AJUTA -PNL A DISTRUS TARA CA SI CELELALTE PARTIDE POLITICE,N.M.)- EU traiesc cu salariu de 1467-1550 lei in functie de cum lucrez + bani de bonuri si pe deasupra LUCREZ IN PRIVAT- si tu ne tii prelegeri mai r…t cu ochi,vai de mama voastra ….VOI STATI PE NET SI PE FACEBOOCK SI MULTI ROMANI MOR DE FOAME SI HALAL ASTIA DIN” DIASPORA ” SUNTETI V…A FRATILOR DE V AU PACALIT !!!!!!!! MAI FRATILOR FACETI CA IN AMERICA SI ALTE STATE DEMOCRATICE…NU I BUN JOS CU EL/EI CA NOI DUCEM GREUL NU EI , EI AU SALARIU DE 350 – 450.000 LEI PE AN SI VOI CU 12.000 – 16.000 LEI PE AN ,DE AICI PLATITI CONTRIBUTII CATRE STAT SI ACUM BELEAUA DA CU NEMILUITA AFARA DIN SISTEME …ANII 2008-213 NU V AU AJUNS LA OS , EU AM TRAIT ATUNCI CU SALARIU DE 673 DE LEI PE LUNA +RATE + CHELTUIELI+ SA MI CRESC COPII SI VOI STATI CU MAINILE IN SAN, BLES….I SA FITI CEI CARE ATI VANDUT OAMENII ,POPULATIA CARE MUNCESTE SI E CINSTITA! ASA VA FOLOSITI DE POPULATIE!

SPUNE-TI PAREREA