O persoană a spart, în ultima lună, mai multe taxiuri din municipiul Bistrița. Deși au existat mai multe plângeri, polițiștii nu au reușit să prindă hoțul, spre disperarea taximetriștilor. Acesta opera în aceeași zonă, mai precis în zona gării, noaptea.

În această dimineață, Inspectoratul Județean de Poliției Bistrița-Năsăud a transmis un comunicat de presă în care spunea că hoțul a fost prins în flagrant.

“Bărbatul a fost depistat de către polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică, care l-au surprins în flagrant în timp ce încerca să deschidă un autoturism tip taxi, care era parcat pe strada Gării din municipiul Bistrița. Din activitățile investigative au rezultat indicii că în perioada 25 septembrie – 2 decembrie a.c. acesta ar fi sustras telefoane mobile, tablete și sume de bani din autoturisme de tip taxi, parcate pe raza municipiului. Polițiștii îl bănuiesc pe bărbat de comiterea a 12 furturi, cu un prejudiciu total de 6.000 lei”, a transmis IPJ.

Imediat după publicarea comunicatului în presa locală, am fost contactați pe adresa redacției, de către un taximetrist, care spune că, de fapt, nu polițiștii l-au prins pe hoț. “Hoțul a fost prins de dispecer și de doi taximetriști, de la două companii diferite. Apoi, au chemat Poliția, care a sosit după aproximativ 15 minute. Hoțul nu a fost prins de polițiști. Am fost acolo și am văzut”, ne-a transmis taximetristul, care dorește să rămână anonim.

 

SPUNE-TI PAREREA