În perioada 5 – 22 decembrie, de luni până duminică, Interregional Călători, pregătește, pentru copii, cu ocazia sărbătorilor ,,Trenul lui Moș Crăciun”. Acesta va porni zilnic, din gara Bistrita Nord, împodobit cu ghirlande și luminițe, în ton cu sărbătoarea. Va fi prezent și Moș Crăciun, care abia așteaptă să recite poezii și să fredoneze cântece, alături de călători.

Cine dorește să adauge un strop de bucurie, poate aduce cadouri pentru cei prezenți. Vagoanele vor purta numele faimoșilor reni ai moșului: Rudolf, Comet și Dancer. Călătoria se va desfășura într-o atmosferă magică, într-o lume plină de bucurie, de zâmbete cu și pentru copii.

Ruta este Bistrița Nord – Bistrița Bârgăului – Bistrița nord, cu o durata de aproximativ 2h și 20 de minute.

Prețul unei călătorii pentru adulți va fi de 8.80 ron, iar pentru elevi/copii, va fi 4.40 ron. Vor avea loc acţiuni similare și în alte locații din țară, menite să aducă mai aproape spiritul sărbătorilor de iarnă în spațiul feroviar.

Pentru informații suplimentare și rezervări, apelați numărul de telefon 0738885447 sau cereți informații de la ghișeele din gară.

SPUNE-TI PAREREA