Mulți au fost, puțini au rămas. Mai multe nume au fost vehiculate, în ultima perioadă, pentru postul de prefect al județului Bistrița-Năsăud.

Astăzi, liberalii bistrițeni au avut o întâlnire, la care au luat parte liderii filialei județene, dar și mai mulți primari PNL, în cadrul căreia s-a discutat varianta de prefect care va fi propusă la conducerea centrală a partidului.

Se pare că cele două nume asupra cărora s-ar fi căzut de acord sunt fostul deputat Stelian Dolha și avocatul George Gaftone.

Vom reveni cu amănunte!

5 COMENTARII

 1. D-nul George Gaftone ca specialist in dreptul administrativ este persoana cea mai COMPETENTA PROFESIONAL care ar reprezinta STATUL in judetul Bistrita Nasaud.
  CALITATILE PERSONALE ale d-nul Gaftone George, precum CAPACITATE DE MUNCA ENORMA, SINTEZA si PUTERE DE DECIZIE RAPIDA, CAPACITATEA de a se ADAPTA la SITUATII DIFERITE si a lua MASURI CONCRETE si CORECTE, corespund unei persoane care poate indeplinii FUNCTII IMPORTANTE in APARATUL DE STAT (PREFECTURA).
  In plus d-nul Gaftone George are o calitate rara , care se numeste EMPATIE, adica stie cum sa comunice cu persoane total diferite, are capacitatea de “a se pune in locul acestora” pentru a le intelege cat mai bine problemele pentru a putea solutiona rapid si corect problemele.
  Cosider ca d-nul Gaftone George este persoana cea mai competenta pentru functia de PREFECT al judetului Bistrita Nasaud.

 2. Asta înseamnă să fi orientat (cu fața către cine trebuie).
  Tata – pensionar ”special” – consilier județean PSD.
  Mama, în barcă, la mijloc.
  Fiul, un avocat mediocru, în poole-position pentru postul de prefect PNL.
  Invârte-te roată iară, să mai pot trăi o vară.

 3. Oare la cine se referă d-nul Maniu ? De ce e mânios ? Oare sunt aleși părinții ? Sau doar fiul , care a ajuns in finala , probabil pentru calitatile personale !!
  D-nul Maniu este avocat ? Căci pentru a putea critica deschis pe cineva nu este suficient de a avea aceeași meserie ( competentă) dar ar fii nevoie si de o experiența coplesitoare precum și de o recunoaștere profesională considerabila!

  Permiteți-mi sa ma îndoiesc de aceste calități ale d-nului Maniu care-și permite un astfel de comentariu la adresa unui candidat ! D-nul Maniu nu are nici măcar curajul de a ataca persoana la care se referă ! E josnic faptul ca se leagă de familie !

  Sper ca ziarul dumneavoastră sa poată modera acest tip de comentariu. Sper ca cei care comentează sa aibe curajul sa-su scrie numele in întregime. Consider ca ar trebui verificata adresa e-mail, pentru a fii sigur ca este valida . Libertatea presei nu înseamnă ca orice trebuie publicat indiferent de consecințe! Nu putem jignii, Nu putem acuza fără probe, nu putem aduce prejudicii persoanelor de lângă noi !

SPUNE-TI PAREREA