Copiii de la Grădinița cu Program Prelungit din orașul Sângeorz-Băi au probleme serioase în desfășurarea activităților. Asta după ce în sălile de grădiniță este plin de apă.

Situația revoltătoare s-a creeat din cauza faptului că se efectuează lucrări de reabilitare a clădirii, în cadrul unui proiect derulat de Primăria orașului. Pentru a termina lucrarea mai repede și probabil, pentru a tăia panglica înainte de alegerile locale de anul viitor, primarul Traian Ogâgău și constructorul nu au ținut cont de faptul că vremea este tot neprielnică pentru a lua jos acoperișul. Așa se face că s-au inundat sălile de curs și copiii stau în frig, după cum ne-a transmis una dintre mămici, care a trimis și mai multe poze, pe adresa redacției.

“E inundată grădinița, nu putem primi copii aici. Hăinuțele copiilor și materialele didactice sunt ude, după ce s-a infiltrat apa din acoperiș. Munca educatoarelor este distrusă”, ne-a transmis una dintre mămicile copiilor.

Primăria Sângeorz-Băi derulează proiectul ”Extindere-mansardare și lucrări de reabilitare la grădinița cu orar prelungit”, cu o valoare totală de peste 2,2 milioane de lei, din care 1,9 milioane de lei provin de la Uniunea Europeană. Lucrările au demarat la începutul lunii noiembrie și au termen de finalizare până în 31 decembrie 2021. 125 de copii sunt înscriși la grădinița care se reabilitează și care își vor desfășura activitatea în imobilul aflat în lucru.

 

SPUNE-TI PAREREA