O nouă investiție este anunțată de către Primăria Bistrița, în ceea ce privește buna desfășurare a activității pârtiei de schi din Wonderland. Este vorba de o investiție de aproximativ 0,78 mil., deși bugetul inițial a fost de 1.3 mil.lei. de lei. Vor fi aduse trei generatoare de zăpadă și două stații de pompare.

Firma Supersnow se va ocupa de livrarea și montarea noilor echipamente. Este vorba de o companie cu capital polonez ce are ca obiect de activitate comerț cu ridicata al altor mașini și echipamente, fiind deschisă în anul 2019.

Tot în acest an, Primăria Bistrița a mai achiziționat un ski lift în valoare de 0,47 mil. lei de la o companie din București, Khione Ski, firmă care are un singur angajat.

Pârtia Cocoș din Unirea, finalizată acum 3 ani, este încadrată în categoria de dificultate medie spre ușoară, având o lungime de 1,3 km lungime și pornește de la 676 m altitudine.

2 COMENTARII

  1. Mai bine cu ” turnuri de pita, slanina si carnati ” , cu ceapa si mustar, dupa cate un pagar de polinko … si o sa vedeti cati participanti o sa fie acolo !

SPUNE-TI PAREREA