“Guvernul PSD doar ce a capitalizat CEC-ul, pentru a putea deveni o bancă ROMANEASCA puternică si aptă sa fie un jucator in piață.  Ce face PNL? Il vinde pe bucati! Pentru cine e pregatită afacerea asta? De ce? Au rămas deja fără bani? Ieri au anuntat ca vor cumpara rachete, azi avioane!”, a transmis PSD Bistrița-Năsăud, într-un comunicat de presă.

“Pentru asta au mărit deficitul? Pentru asta vând CEC-ul? Pentru asta s-au imprumutat azi cu 230555 euro/minut?”, a transmis PSD.

1 COMENTARIU

  1. VAI DE MAMA NOASTRA!ma fratilor, de la oras , de la sate,se pare ca nu intelegeti mai deloc de loc -asta inseamna ca ai votat cu ASTIA NORMALII -care acum sa vedeti ce o sa va pregateasca( EU SUNT NEUTRA SI NU VOI VOTA CU NIMENI-CEEA CE DENOTA CA NICI IN TRECUT NU S AU DESTEPTAT SI NICI ACUM ,CAND V AU PACALIT DIN NOU- MAI FRATILOR TREZITI VA CA ASTIA NU O SA DEA NIMIC POPULATIEI SI NICI NU VA VA AJUTA -PNL A DISTRUS TARA CA SI CELELALTE PARTIDE POLITICE,N.M.)- EU traiesc cu salariu de 1467-1550 lei in functie de cum lucrez + bani de bonuri si pe deasupra LUCREZ IN PRIVAT- si tu ne tii prelegeri mai r…t cu ochi,vai de mama voastra ….VOI STATI PE NET SI PE FACEBOOCK SI MULTI ROMANI MOR DE FOAME SI HALAL ASTIA DIN” DIASPORA ” SUNTETI V…A FRATILOR DE V AU PACALIT !!!!!!!! MAI FRATILOR FACETI CA IN AMERICA SI ALTE STATE DEMOCRATICE…NU I BUN JOS CU EL/EI CA NOI DUCEM GREUL NU EI , EI AU SALARIU DE 350 – 450.000 LEI PE AN SI VOI CU 12.000 – 16.000 LEI PE AN ,DE AICI PLATITI CONTRIBUTII CATRE STAT SI ACUM BELEAUA DA CU NEMILUITA AFARA DIN SISTEME …ANII 2008-213 NU V AU AJUNS LA OS , EU AM TRAIT ATUNCI CU SALARIU DE 673 DE LEI PE LUNA +RATE + CHELTUIELI+ SA MI CRESC COPII SI VOI STATI CU MAINILE IN SAN, BLES….I SA FITI CEI CARE ATI VANDUT OAMENII ,POPULATIA CARE MUNCESTE SI E CINSTITA! ASA VA FOLOSITI DE POPULATIE!

SPUNE-TI PAREREA