Michaela`s Brasserie este locul perfect pentru a savura orice moment al zilei. Ia-ți pofta din cui și lasă aroma cafelei să te trezească, dimineața, împreună cu un mic dejun sănătos, să servești un prânz care poate satisface și cel mai mare pofticios sau să savurezi un cocktail seara. Încă de la intrare ești învăluit într-o atmosferă chic, elegantă, călduroasă, care se împletește perfect cu ,,bucatele bunicii”, gătite cât mai natural.

Totul s-a născut din dor de pâine bună, aromată, frământată ca odinioară. „Din dorința noastră de a mânca sănătos în primul rând, am început să fac pâine în casă de mai bine de un an de zile. Piața din Bistrița nu e foarte darnică pe acest segment. Cu timpul, mi-am dat seama că ar fi o bună idee de afacere și totodată să îi obișnuim astfel pe bistrițeni să mănânce mai sănătos. Există un segment care apreciază asta și ne dedicăm lui, într-u totul“, a spus Mihaela Părău, posesoara localului.

Pâinea este cu maya, fără adaosuri, amelioratori, potențiatori. Se servește pâine cu diferite procente de secară, cu semințe, integrală. În curând o să fie disponibilă și cea fără gluten, întrucât cererea este din ce în ce mai mare și pe piața bistrițeană. Produsele de patiserie sunt naturale, nimic chimic, doar apă, făină bio, drojdie.

„Rețetele sunt de acasă de la noi. Pe lângă pâine și patiserie, mai avem bistro-ul mic, cu mâncăruri gustoase pentru mic dejun (care se servește pe parcursul întregii zile), prânz și cină, rapide și fresh. Printre preparate putem enumera: toast-urile cu avocado, ouă poșate, benedict, salate, pește, supe creme, preparate din vită, pui. A durat în jur de un an, de la idee până la faptă. Ne străduim să facem totul bun, să păstrăm gusturile de la început, să nu se altereze nimic. De rețete s-a ocupat exclusiv, un chef din București, câștigătorul unui sezon al concursului MasterChef, învățându-i pe bucătarii de aici. Așteptăm bistrițenii cu brațele deschise și cu multă poftă, să guste preparatele noastre“, completează Mihaela.

Din categoria produselor de patiserie, vă așteaptă delicioasele brioșe, cookies, cozonaci, cornulețe, pateuri, plăcintă, iar produsele de brutărie ademenesc cu pâine tradițională, pâine cu maia, cornuri, ciabatta, specialități cu semințe.

S-au împlinit deja două săptămâni de la deschidere, iar impactul a fost peste așteptări, pofticioșii venind în număr destul de mare. Până acum hamburgerul este cel mai lăudat, mai bun decât în oricare loc din oraș, spune amuzată Mihaela. Supele creme sunt foarte căutate și comandate, pastele de asemenea. În plus, perioada aceasta găsim pe rafturi diverse produse de post.

Așadar, în drumul tău spre servici sau spre școală, Michaela`s Brasserie este dornică să îți stea în cale și să își deschidă sacul cu bunătăți. O găsești pe strada Str. 1 Decembrie, nr 1 din Bistrița.