Vineri 29 noiembrie, asociația Comunitarium, în colaborare cu Echipa POV21 vă invită, începând cu ora 18, la ediția cu numărul patru a Galei Comunitarium, unde vor fi prezenți „vizionarii de ieri și de mâine”.

Cu această ocazie, zece elevi de top, pornind cu șansa a doua în viață, vor fi premiați pentru rezultatele școlare excepționale obținute de-a lungul timpului, demonstrând că neajunsurile lor nu sunt un impediment în performanța școlară. Alături de ei, vor fi prezenți cinci antreprenori de vârf din județ, care vor oferi perspectivele succesului de ieri prin ochii viitorului, transmițând povestea reușitei atât lor, elevilor, cât și publicului din sală!

În calitate de speakeri, îi vor fi prezenți:

Alexandru Stânean – CEO TeraPlast
Pop Viorel Mircea – DIR. GEN. ADJ. Comelf
Octavian Harșian – DIR. GEN. Agrostar
Nelu Bălan – DIR. GEN. Megatitan
Ioan Repede – DIR. GEN. ROMBAT

Evenimentul va fi prezentat de Ramona Dumitrean, actriță la Teatrul Național Cluj-Napoca, care va reuni discursurile invitaților, înglobându-le cu momente artistice de excepție, susținute de Dani Năsăudean & Alexandra Reman ”The Boulevard”, Maria Mătean și Ioana Marti, acompaniați de David Rodilă și Sandra Grama, sportivi de performanță în cadrul clubului ”Top Dance Life” Bistrița. Nu în ultimul rând, vom avea parte de reprezentația energică a grupului Cheers All Stars Bistrița.

Prețul unui bilet este de 15 lei. Pentru mai multe detalii, apelați la numerele de telefon:
Geanina Jarda – 0751 081 882
Lorena Negrușa – 0743 648 962

SPUNE-TI PAREREA